Tuesday, 22 November 2011

What should I do????

Ape yg harus aq wat??aq da break da pon dgn "setan" nie tp still syg kat die agy...nie yg x bleyh terime nie..citer die mcm nie.mula-mula kite org kwn,pas ue aq jadi kakak angkat die.masa ue aq da otw dgn membe aq,name die rahsia...hehehe.aq glrkn die Seungri sbb aq minat dgn band big bang.so aq glrkn yg setan ue plak TOP.aq citer la kat TOP nie yg aq da otw dgn Seungri...aq igt die happy tp diam2 die pon suke kat aq gak.die x leh terime kenyataan yg aq da otw dgn Seungri nie.then aq terpakse la pilih antara dorang nie...setelah aq fikir masak2,aq decide nk pilih TOP.kite org couple on 26 september,lps b'day mak aq plak.x sampai sebulan kite org couple,aq mintak break sbb Kamal a.k.a G-dragon bgtau aq yg TOP nie rapat dgn bdk pompuan nie name die HASRANI,pas tu die suke gler kat bdk tu and pnh mtk couple tp bdk tu x layan.so aq x puas aty and nak tau gak btl ke x.then aq tye die,mule2 die gagap nk bgtau.then,esk harinye iaitu 23 oktober die citerkan smuenye.actually,aq nie second girlfriend die.aq rase mcm kene game dgn die and rase mcm rampas bf orang.so aq mtk break.skrg nie aq dgn die kawan baik je..tp aq nie still ade prasaan kat die agy,gerammnyerr................
                                                                nie gambar TOP

yang laki tu eh TOP,yang pompuan ue name die Azlina.die nie offer diri die nak jadi kakak angkat ijat.yelah ada ke ptt,lps da break die nak aq  jd kakak angkat die blk.x nak ar aq,aq skrg nie kalu boleh nak membe je dgn die.die dah replace title aq as a "foster sister".hehehe.lawak pulak rase nyer.
yang nie Seungri
hehehehe.die maybe x handsome tp die baek and giler2 ckeyt.but aq rase die nie better aq kawan je...sebab aq x nak jd bende yg same kat die...sbb dulu aq dgn zharif pon maen2 and end up aq jgk yg nk break....

No comments:

Post a Comment